• Home
  • Bagage & Inchecken

Bagage en Inchecken

Check-in & Bagage

Gaat u binnenkort op vakantie? Hier hebben wij alle informatie over de incheckprocedure voor u op een rijtje gezet. Hieronder vindt u alvast informatie over de meestgezochte onderwerpen. Via het linkermenu kunt u nog meer informatie vinden over onder andere bagageregels en de paspoortcontrole.

Bagage en Check inHoe laat moet ik inchecken voor mijn vlucht?

De incheckbalies zijn altijd 2 uur voor de geplande vertrektijd geopend. De sluitingstijd van de incheckbalie verschilt per maatschappij. Dit varieert van 45 tot 30 minuten voor vertrek. Voor de definitieve sluitingstijden verwijzen wij u naar de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij. In verband met de wachttijd voor de incheckbalies, adviseren wij reizigers om ruim voor het sluiten van de incheckbalies aanwezig te zijn.

 
Vluchtmonitoren

In de terminal treft u monitoren aan met daarop de aankomst- en vertrektijden van de verschillende vluchten.
Let op! Een toestel dat met vertraging aankomt, hoeft niet altijd met vertraging te vertrekken. Houdt u dus aan de inchecktijden die zijn aangegeven.- Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om uw bagage ’s morgens te brengen en later zelf terug te komen. Dit geldt voor alle vluchten.

Bron: www.GAE.nl

Tags: Vliegveld Eelde,, visum, Controle,, Inchecken,, Paspoortcontrole

Landkaart

Groningen Airport Eelde

Bezoekadres:
Machlaan 14a,
9761 TK Eelde

Postadres Postbus 50,
9765 ZH Paterswolde