Reizen naar Portugal

Reizen naar Portugal

Reizen naar Spanje

Reizen naar Turkije

Reizen naar Italie

Reizen en Gezondheid

Heeft u last van oorklachten?
Reizigers die last hebben van druk op de oren kunnen in de Airportshop speciale oordopjes kopen die deze klachten verhelpen. Bij twijfel adviseren wij u vooraf een arts te raadplegen.


Bent u in verwachting?

Vliegen bij zwangerschap is niet altijd toegestaan en soms is een dokterverklaring vereist. Bij twijfel dient u altijd uw huisarts te raadplegen!


Bekende (besmettelijke) kinderziektes

Een kind dat geïnfecteerd is door één van de hieronder beschreven kinderziektes, wordt zonder door een (onafhankelijk) arts ondertekende medische verklaring in het Nederlands of Engels niet geaccepteerd. Deze medische verklaring geeft aan dat de ziekte niet (meer) besmettelijk is en dat het veilig is om te gaan vliegen. Dit voor de veiligheid van uzelf, uw kind en voor de veiligheid van andere passagiers en de bemanning. In geval van twijfel moet u te allen tijde een arts raadplegen.

Besmettelijke kinderziektes zijn:
- Bof
- Kinkhoest
- Mazelen
- Rode Hond
- Vijfde ziekte
- Roodvonk
- Waterpokken

Lichaamsdeel in het gips
Als u een lichaamsdeel in het gips heeft, mag u alleen vliegen als u een medische verklaring kunt overleggen waarin vermeld staat dat u met gesloten gips mag vliegen. Als dit niet specifiek staat vermeld, moet u ervoor zorgen dat het gips in de gehele lengte is doorgezaagd anders wordt u voor uw vlucht geweigerd.

Heeft u verder nog vragen?
Kijk dan voor meer informatie op de site van de maatschappij waarmee u vliegt. Zie de links hieronder:

Transavia
Corendon
Arkefly
Ryanair
Flybe
Wizz Air

Vliegangst is te behandelen
Vliegangst is een bekend en maatschappelijk erkend verschijnsel. Het is ook uitstekend te behandelen.

Stichting VALK helpt al jaren mensen met vliegangst. Zij doet dit zo doeltreffend dat maar liefst 98% van de behandelden leert om deze angst te hanteren. Een uniek resultaat dat Stichting VALK bereikt door een combinatie van wetenschappelijk beproefde trainingsmethoden, deskundige en zeer betrokken trainers en moderne middelen.

Stichting Valk
T +31 (0)71 52 73 733
www.fearofflying.nl/

 

Bron: WWW.GAE.NL

Landkaart